Supporttrajecten voor starters

Een goede voorbereiding op de start van je onderneming vergroot de kans van slagen flink. Maar waar moet je beginnen? Met een supporttraject helpen we je het overzicht te houden

Ons aanbod

Het is heel prettig als je net begint en er kijkt iemand mee met verstand van zaken!

– Mayke den Ouden, Mindfull moments

Illustratieve component krul_gebroken wit

Wat je krijgt

Supporttrajecten zijn maatwerktrajecten. Je bepaalt zelf op welke onderdelen je hulp wil hebben

Hoe het werkt

Bij een supporttraject houd je zelf grip op de snelheid en inhoud. Wij zorgen ervoor dat je je doelstellingen echt haalt

Over de kosten

Een supporttraject is er vanaf €795. Wil je het traject combineren? Profiteer dan van een flinke korting

0 +
Supporttrajecten
0 +
Ondernemers gestart

Wat je krijgt

Een supporttraject, afgestemd op jouw ondernemersvragen

De inhoud van het supporttraject wordt altijd afgestemd op de ondernemersvragen die je zelf hebt. Of het nu gaat om financiële vragen, de marktbewerking of de vraag op welke doelgroep je je nu precies moet richten, wij denken met je mee en komen samen met je tot antwoorden. 

Hoe het werkt

Het traject wordt uitgevoerd op basis van een samenwerking

Voorafgaand aan het traject bespreken we exacte de doelstelling door en doen we een voorstel over de aanpak. In een supporttraject ben je als ondernemer zelf degene die veel aan het werk is met de uitvoering.

De kosten

Losse
strategiesessies

549,-

(exclusief btw)

Strategiesessies vinden plaats op ons kantoor in Utrecht

Financieel
Support traject

799,-

(vanafprijs, exclusief btw)

Gemiddelde trajectwaarde ligt momenteel op €856,-

Maatwerk
Supporttraject

1.249,-

(vanaf prijs, exclusief btw)

Gemiddelde trajectwaarde ligt momenteel op €1.295,-

Over ons

We zijn kritisch en denken met je mee

Het team van OndernemingsplanHulp werkt al sinds 2011 aan uiteenlopende ondernemingsplannen. Onze werkwijze is gericht op het zo groot mogelijk maken van de kans van slagen. We zijn daarin kritisch en denken met je mee. Een ondernemingsplan laten maken start altijd met een goed gesprek en resulteert in een op maat geschreven ondernemingsplan waarmee je goed voor de dag komt.

Over het ondernemingsplan

Je ondernemingsplan is doelgericht en op maat gemaakt

Het ondernemingsplan (zoals wij het zien) is altijd doelgericht. Dat betekent dat de inhoud en onderbouwing per situatie kan verschillen. Wel is het zo dat er onderdelen zijn die vaak terugkomen. Denk aan de beschrijving van het concept, een persoonlijk profiel en de financiële prognose. 

Zij zijn inmiddels gestart

Otto e Mezzo,
Dordrecht

In 2014 was ondernemer Dick van Pizzeria Otto e Mezzo in Dordrecht op zoek naar financiering voor de start van zijn concept. Met het doorzettingsvermogen van Dick én het ondernemingsplan van OndernemingsplanHulp kwam in 2014 de financiering rond.

Hartforher Hondje IJsselstein

In 2015 startte de Utrechtse ondernemer Sushma haar sportclub Hartforher in IJsselstein. Voor de financiering vroeg ze OndernemingsplanHulp om een ondernemingsplan te schrijven. Inmiddels bestaat het bedrijf zo'n 7 jaar en is het een levendige sportclub gericht op vrouwen.

Restaurant Voila,
Groningen

Restaurant Voilà behoort tot de eerste opdrachtgevers van OndernemingsplanHulp. Al in 2010 startte Hans en Jitka met de voorbereidingen voor het het opzetten van hun bistro. Zij vroegen OndernemingsplanHulp een ondernemingsplan te maken voor het aanvragen van financiering.

Violet Damesmode Roermond

Tijdens het schrijven van een businessplan kwam ondernemer Armin erachter dat hij hulp nodig had. OndernemingsplanHulp hielp hem de markt in Roermond te verkennen. Binnen vier weken was het plan klaar en kreeg Armin een lening bij de bank.

BodyTec Lounge Amsterdam

Bodytec Lounge is een sportconcept dat gebruik maakt van EMS (Electronic Muscle Stimulation). Begin 2015 vroegen eigenaren Marcus en Martin aan OndernemingsplanHulp om ondersteuning te leveren bij het opstellen en onderbouwen van een bedrijfsplan voor de groeistrategie.

Amazing Jewelry
Utrecht

Amazing Jewelry is een zweeds fine jewelry brand dat momenteel wereldwijd hard aan het groeien is. In 2017 hebben ondernemers Jacometti en Twelkemeijer de masterlicentie bemachtigd voor de introductie op de Nederlandse markt. 

Kies je sector

Kies je sector en lees wat we voor u kunnen betekenen

5/5
Het team van OndernemingsplanHulp beschikt over veel kennis en ervaring en dat is precies wat ik zocht. Zeer prettig contact, snelle communicatie en levering.
5/5
Wij zijn met een inhoudelijke strategiesessie enorm goed geholpen door OndernemingsplanHulp. Een enorme aanrader voor ondernemers!