Wil je een ondernemingsplan laten maken voor je winkel of supermarkt?

Dat kunnen wij! Of het nu gaat om het verkrijgen van een huurcontract, een financiering of een vergunning, we hebben kennis en ervaring in huis.

Ons aanbod

4.8/5

Met hulp van OndernemingsplanHulp kregen we ons huurcontract voor elkaar

- Ondernemer retail

Wat je krijgt

Je retail ondernemingsplan wordt op maat gemaakt en is doelgericht. We zijn kritisch en denken met je mee.

Hoe het werkt

Het werk wordt uitgevoerd op basis van een samenwerking. Vooraf checken we de kans van slagen.

Over de kosten

Een retail ondernemingsplan is er al vanaf €495. Wil je een uitgebreider plan? Er is altijd een passend tarief.

0 +
Horecaplannen
0 +
Horecazaken gestart

Over het ondernemingsplan

Je ondernemingsplan is doelgericht en op maat gemaakt

Het ondernemingsplan (zoals wij het zien) is altijd doelgericht. Dat betekent dat de inhoud en onderbouwing per situatie kan verschillen. Wel is het zo dat er onderdelen zijn die vaak terugkomen. Denk aan de beschrijving van het concept, een persoonlijk profiel en de financiële prognose. 

Over ons

Ruim 11 jaar ervaring en een groot netwerk

Het team van OndernemingsplanHulp werkt al sinds 2011 aan het opstellen van ondernemingsplannen. In die jaren hebben we talloze bedrijven geholpen. Maar we kunnen meer. Met het netwerk dat we de laatste jaren hebben opgebouwd zijn we een staat je te koppelen aan dé juiste dienstverlener. Wil je meer weten over wie we zijn?

Onze pakketten

Retail ondernemingsplan
Go!

649,-

(exclusief btw)

Niet geschikt voor het aanvragen van financiering

Retail ondernemingsplan
Pro!

995,-

(exclusief btw)

Eigen geld vergroot de kans van slagen aanzienlijk

Retail ondernemingsplan
Maatwerk

1.295,-

(vanaf prijs, exclusief btw)

Gemiddelde trajectwaarde ligt momenteel op €1.721

Zij zijn inmiddels gestart

Otto e Mezzo,
Dordrecht

In 2014 was ondernemer Dick van Pizzeria Otto e Mezzo in Dordrecht op zoek naar financiering voor de start van zijn concept. Met het doorzettingsvermogen van Dick én het ondernemingsplan van OndernemingsplanHulp kwam in 2014 de financiering rond.

Hartforher Hondje IJsselstein

In 2015 startte de Utrechtse ondernemer Sushma haar sportclub Hartforher in IJsselstein. Voor de financiering vroeg ze OndernemingsplanHulp om een ondernemingsplan te schrijven. Inmiddels bestaat het bedrijf zo'n 7 jaar en is het een levendige sportclub gericht op vrouwen.

Restaurant Voila,
Groningen

Restaurant Voilà behoort tot de eerste opdrachtgevers van OndernemingsplanHulp. Al in 2010 startte Hans en Jitka met de voorbereidingen voor het het opzetten van hun bistro. Zij vroegen OndernemingsplanHulp een ondernemingsplan te maken voor het aanvragen van financiering.

Violet Damesmode Roermond

Tijdens het schrijven van een businessplan kwam ondernemer Armin erachter dat hij hulp nodig had. OndernemingsplanHulp hielp hem de markt in Roermond te verkennen. Binnen vier weken was het plan klaar en kreeg Armin een lening bij de bank.

BodyTec Lounge Amsterdam

Bodytec Lounge is een sportconcept dat gebruik maakt van EMS (Electronic Muscle Stimulation). Begin 2015 vroegen eigenaren Marcus en Martin aan OndernemingsplanHulp om ondersteuning te leveren bij het opstellen en onderbouwen van een bedrijfsplan voor de groeistrategie.

Amazing Jewelry
Utrecht

Amazing Jewelry is een zweeds fine jewelry brand dat momenteel wereldwijd hard aan het groeien is. In 2017 hebben ondernemers Jacometti en Twelkemeijer de masterlicentie bemachtigd voor de introductie op de Nederlandse markt. 

Kies je sector

Kies je sector en lees wat we voor u kunnen betekenen

5/5
Voor elke ondernemer die een zaak wil starten is het verstandig om met een professional in zee te gaan. Veel dingen waar je niet bij stil staat, brengen ze voor je in kaart. Het is een aanrader.”
Winkelier bij opening van zijn fashion store
Armin Erami
Violet Damesmode, Roermond
5/5
Het team van OndernemingsplanHulp heeft Nature Quest een grote dienst bewezen door alle strategische en financiële vraagstukken helder op een rij te zetten. Veel dank!