Wil je een sterk ondernemingsplan laten maken?

Dan zit je goed! Wij helpen startende ondernemers al meer dan 10 jaar bij het opstellen van een sterk ondernemingsplan

Onze plannen worden gelezen financiers, verhuurders, gemeente en talloze andere belanghebbenden. Samen met een sterk team maken we je plan tot een succes!

Team OndernemingsplanHulp

Illustratieve component krul_gebroken wit

Wat je krijgt

Je krijgt een doelgericht ondernemingsplan op maat. We zijn kritisch en denken met je mee.

Hoe het werkt

Het werk wordt uitgevoerd op basis van een samenwerking. Vooraf checken we de kans van slagen.

Over de kosten

Een ondernemingsplan is er al vanaf €599. Wil je een uitgebreider plan? Er is altijd een passend tarief.

0 +
Ondernemingsplannen geschreven
0 +
Bedrijven gestart

Wat je van ons krijgt

Je krijgt een ondernemingsplan op maat dat geschikt is voor het doel waarvoor je het nodig hebt

Je ondernemingsplan is geschikt voor het aanvragen van financiering bij een bank, crowdfunding, Qredits of de gemeente (bbz). Je kunt je ondernemingsplan ook voorleggen aan een investeerder of gebruiken voor jezelf. Je ondernemingsplan vergroot je slagingskans en helpt bij het maken van (strategische) beslissingen.

In alle gevallen mag je van ons verwachten dat we kritisch kijken naar je plannen en dat we met je meedenken. Vooraf checken we de kans van slagen en spreken die met je door.

Laten maken of uitbesteden?

Je vergroot de leesbaarheid, de slagingskans en je komt professioneel voor de dag

Je kunt jezelf veel tijd besparen wanneer je het maken van een ondernemingsplan aan een professional uitbesteedt. Je vergroot je de kans van slagen en je krijgt tevens goede tips bij het starten van je bedrijf.

Toch is het helemaal niet noodzakelijk om opstellen van je ondernemingsplan door iemand anders te laten doen. Er zijn genoeg ondernemers die het plan graag zelf schrijven. Wil je zelf een ondernemingsplan maken en kun je tips gebruiken? Lees dan verder.

5/5
Binnen drie weken was het voor elkaar en lag er een ondernemingsplan. Met dit plan kreeg ik ineens wél een lening bij de bank.
5/5
Het team van OndernemingsplanHulp heeft Nature Quest een grote dienst bewezen door alle strategische en financiële vraagstukken helder op een rij te zetten.

Hoe het werkt

Je maakt gebruik van een bewezen aanpak waarbij samenwerking centraal staat

Tijdens een diepgaand inventarisatiegesprek beoordelen we of alle gegevens compleet zijn. In de eerste fase maken we ook al een start met het opstellen van een prognose en spreken het met je door.

Nadat alle informatie compleet is maken we een concept ondernemingsplan. We vragen je het te lezen en te beoordelen. Na het ontvangen en verwerken van je feedback ontvang je de eindversie. Met het document kun je vervolgens aan de slag

Meer over ons

We zijn snel en makkelijk bereikbaar, we zitten klaar om meer te horen over je plannen

Omdat we in een traject nauw gaan samenwerken vinden we het belangrijk dat je goed geïnformeerd met ons in zee gaat. Stel dan ook al je vragen over wie we zijn, wat we doen, hoe we dat doen en waarom we dat doen.

 Bel ons op 030 274 1270, stuur een chatbericht (rechtsonder) of maak een afspraak. Een WhatsApp bericht sturen kan ook. Wij komen graag met je in contact!

Zij zijn inmiddels gestart

Otto e Mezzo,
Dordrecht

In 2014 was ondernemer Dick van Pizzeria Otto e Mezzo in Dordrecht op zoek naar financiering voor de start van zijn concept. Met het doorzettingsvermogen van Dick én het ondernemingsplan van OndernemingsplanHulp kwam in 2014 de financiering rond.

Hartforher Hondje IJsselstein

In 2015 startte de Utrechtse ondernemer Sushma haar sportclub Hartforher in IJsselstein. Voor de financiering vroeg ze OndernemingsplanHulp om een ondernemingsplan te schrijven. Inmiddels bestaat het bedrijf zo'n 7 jaar en is het een levendige sportclub gericht op vrouwen.

Restaurant Voila,
Groningen

Restaurant Voilà behoort tot de eerste opdrachtgevers van OndernemingsplanHulp. Al in 2010 startte Hans en Jitka met de voorbereidingen voor het het opzetten van hun bistro. Zij vroegen OndernemingsplanHulp een ondernemingsplan te maken voor het aanvragen van financiering.

Violet Damesmode Roermond

Tijdens het schrijven van een businessplan kwam ondernemer Armin erachter dat hij hulp nodig had. OndernemingsplanHulp hielp hem de markt in Roermond te verkennen. Binnen vier weken was het plan klaar en kreeg Armin een lening bij de bank.

BodyTec Lounge Amsterdam

Bodytec Lounge is een sportconcept dat gebruik maakt van EMS (Electronic Muscle Stimulation). Begin 2015 vroegen eigenaren Marcus en Martin aan OndernemingsplanHulp om ondersteuning te leveren bij het opstellen en onderbouwen van een bedrijfsplan voor de groeistrategie.

Amazing Jewelry
Utrecht

Amazing Jewelry is een zweeds fine jewelry brand dat momenteel wereldwijd hard aan het groeien is. In 2017 hebben ondernemers Jacometti en Twelkemeijer de masterlicentie bemachtigd voor de introductie op de Nederlandse markt. 

De kosten van een ondernemingsplan

Ondernemingsplan
Go!

649,-

(vanafprijs, exclusief btw)

Niet geschikt voor het aanvragen van financiering

Ondernemingsplan
Pro!

995,-

(vanafprijs, exclusief btw)

Eigen geld vergroot de kans van slagen aanzienlijk

Ondernemingsplan
Maatwerk

1.295,-

(vanaf prijs, exclusief btw)

Gemiddelde trajectwaarde ligt momenteel op €1.721

Kies je sector

Kies je sector en lees wat we voor u kunnen betekenen

Bel me terug

Velden met een * zijn verplicht.

Na ontvangst van je bericht nemen we contact op, het liefst per telefoon. We horen dan graag meer over plannen.

Je gegevens worden gebruikt om contact op te nemen en om alvast een beeld te vormen van je situatie. We gebruiken de gegevens alleen voor interne doeleinden en worden niet ongevraagd met derden gedeeld.

Stuur een e-mail

Velden met een * zijn verplicht.

Na ontvangst van je bericht nemen we contact op, het liefst per telefoon. We horen dan graag meer over plannen.

Je gegevens worden gebruikt om contact op te nemen en om alvast een beeld te vormen van je situatie. We gebruiken de gegevens alleen voor interne doeleinden en worden niet ongevraagd met derden gedeeld.

Boek hier direct je online kennismaking met OndernemingsplanHulp

Wil je meer weten wat we voor je kunnen betekenen? Plan dan zelf gratis een online kennismaking in.

1. Maak een keuze

2. Kies je dag en tijd
3. Voer je gegevens in

Nadat je je bericht hebt verzonden staat je afspraak gepland. Je krijgt per e-mail uit uitnodiging voor een online meeting. Indien je geen email hebt ontvangen check dan altijd eerst even je SPAM-filter.

Je gegevens worden gebruikt om contact op te nemen en om alvast een beeld te vormen van je situatie. We gebruiken de gegevens alleen voor interne doeleinden en worden niet ongevraagd met derden gedeeld.

Je verlaat nu OndernemingsplanHulp, diensten voor starters.

Wil je doorgaan?

Bericht succesvol verzonden

Bedankt voor je bericht!
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.