Over ons

OndernemingsplanHulp Nederland is een zelfstandige onderneming gevestigd in Utrecht. Met een team van momenteel drie mensen houden we ons sinds 2011 bezig met het schrijven en onderbouwen van ondernemingsplannen.

Over onze ervaring

In de afgelopen jaren hebben we meer dan 1.000 ondernemingsplannen geschreven. De reacties van zowel opdrachtgevers als de lezers van onze plannen (bankiers, verhuurders, gemeenten en investeerders zijn daarbij onverdeeld positief. Onze opgebouwde kennis maken wij beschikbaar voor eenieder die ons benadert. Alle ondernemingsplannen en financiële prognoses worden vanuit een academische achtergrond opgesteld en aangevuld met een flinke dosis kennis en ervaring.

Wat we belangrijk vinden

Onder het bieden van hulp verstaan wij OndernemingsplanHulp ook echt hulp. Dit betekent dat wij zorgvuldig zijn in onze adviezen, kritisch kijken naar de kans van slagen en eerlijk zijn over mogelijke knelpunten. We kunnen dit alleen doen wanneer we goed kunnen samenwerken met onze opdrachtgevers. Het begrip samenwerken staat dan ook centraal. Daarbij het word het werk verdeeld volgens fair sharing principes. Dat betekent dat we het werk eerlijk verdelen.

Samenwerken met partners

Samenwerken voor ons gaat verder dan alleen het werken met ondernemers. We staan immers niet alleen in de samenleving. We staan dan ook open voor  bedrijven, (maatschappelijke) organisaties en beleidsmakers die ondernemerschap willen stimuleren en daarbij hulp of advies kunnen gebruiken. We doen dit met overtuiging en is altijd bereid om te helpen en mee te denken.

Diensten voor gevestigde bedrijven

In 2021 zijn we gestart met ons label BusinessPlan Company. Met deze volwassen zoon van OndernemingsplanHulp zijn we in staat veel beter in te spelen opvraagstukken van bedrijven die langer dan 3 jaar bestaan. In 2022 is definitief besloten beide labels naast elkaar te laten bestaan.  Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan even een kijkje op de website van BusinessPlan Company.

Contact opnemen met OndernemingsplanHulp

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar het team? Wil je nu wel eens met een echte medewerker spreken? Neem contact op en stel al je vragen.

5/5
Binnen drie weken was het voor elkaar en lag er een ondernemingsplan. Met dit plan kreeg ik ineens wél een lening.
Roy Verdonk
Internationaal line dancer

Kies je sector

Kies je sector en lees wat we voor u kunnen betekenen