Wil je een ondernemingsplan voor de kinderopvang laten maken?

Dat kunnen wij! Of het nu gaat om het verkrijgen van financiering, een huurcontract of een vergunning, we hebben kennis en ervaring in huis.

Ons aanbod

4.8/5

In 2022 wil ik de stap van gastouder naar volwaardige opvang met twee groepen maken

- Gastouder in Vlaardingen

Wat je krijgt

Het ondernemingsplan voor de kinderopvang wordt op maat gemaakt. We zijn kritisch en denken met je mee

Hoe het werkt

Het traject wordt uitgevoerd op basis van een samenwerking. Voorafgaand checken we de kans van slagen

Vanaf €499,-

Een ondernemingsplan is er al vanaf €495 (excl. btw). Wil je een uitgebreider plan? Er is altijd een passend tarief

Wat je krijgt

Een op maat gemaakt ondernemingsplan voor je kinderdagverblijf

Het ondernemingsplan voor je kinderopvang is altijd doelgericht. Dat betekent dat de inhoud en onderbouwing wordt bepaald op basis van het doel van je plan. Dit is prettig voor de lezer en het maakt een professionele indruk. 

Voorafgaand aan de opdracht stemmen we dan ook het doel met je af. We zijn kritisch en denken met je mee om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken. Dat zit allemaal in het tarief. Het kost niets extra.

Hoe het werkt

Het traject wordt uitgevoerd op basis van een samenwerking

Tijdens een diepgaand inventarisatiegesprek beoordelen we of alle gegevens compleet zijn. We vragen flink door over je plannen, je tarieven, je motivatie en je financiële doelstellingen. In de eerste fase maken we ook al een start met het opstellen van een prognose.

Nadat alle informatie compleet is maken we een concept ondernemingsplan. We vragen je het te lezen en te beoordelen. Na het ontvangen en verwerken van je feedback ontvang je de eindversie. Met dit document kun je vervolgens naar de bank, gemeente of gewoon, aan het werk.

Kansen en bedreigingen in de kinderopvang

Groeimarkt voor ondernemers met doorzettingsvermogen

Wat er speelt

De kinderopvangsector is echt een groeimarkt. Het aantal gezinnen waarin beide ouders werken groeit en daarnaast is de kinderopvang toeslag gestegen. Op dit moment zijn er zo’n 3.600 organisaties actief. Voor ondernemers met kennis en ervaring in de kinderopvang en doorzettingsvermogen zijn er volop kansen.

Waar je mee te maken krijgt

Startende ondernemers in de kinderopvang moeten rekening houden met aanzienlijke regeldruk. Het kost tijd om een kinderopvangorganisatie op te zetten en te voldoen aan alle eisen. Op dit moment hebben ondernemers moeite met het vinden van geschikte locaties. Ook is het vinden (en houden) van personeel momenteel een stevige uitdaging.

De kosten

Ondernemingsplan kinderopvang
Go!

649,-

(exclusief btw)

Niet geschikt voor het aanvragen van financiering

Ondernemingsplan kinderopvang
Pro!

995,-

(exclusief btw)

Eigen geld en aantoonbare werkervaring vergroot de kans van slagen

Ondernemingsplan kinderopvang
maatwerk

1.295,-

(vanaf prijs, exclusief btw)

Gemiddelde trajectwaarde ligt momenteel op €1.249,-

Hulp bij het starten van je kinderopvang

Wat als je nog geen idee hebt van de wet- en regelgeving?

Geen zorgen. In dat geval zijn er bedrijven die je verder wegwijs kunnen maken in wat er allemaal komt kijken bij het starten van een kinderopvang. 

LOOKK, begeleiding in de kinderopvang’ is zo’n bedrijf. LOOKK biedt starende ondernemers advies op het gebied van wet- en regelgeving, ze fungeren als sparringspartner en geven antwoord en begeleiding in het startklaar maken van je kinderopvang. Wil je meer weten?

Zij zijn inmiddels gestart

Otto e Mezzo,
Dordrecht

In 2014 was ondernemer Dick van Pizzeria Otto e Mezzo in Dordrecht op zoek naar financiering voor de start van zijn concept. Met het doorzettingsvermogen van Dick én het ondernemingsplan van OndernemingsplanHulp kwam in 2014 de financiering rond.

Hartforher Hondje IJsselstein

In 2015 startte de Utrechtse ondernemer Sushma haar sportclub Hartforher in IJsselstein. Voor de financiering vroeg ze OndernemingsplanHulp om een ondernemingsplan te schrijven. Inmiddels bestaat het bedrijf zo'n 7 jaar en is het een levendige sportclub gericht op vrouwen.

Restaurant Voila,
Groningen

Restaurant Voilà behoort tot de eerste opdrachtgevers van OndernemingsplanHulp. Al in 2010 startte Hans en Jitka met de voorbereidingen voor het het opzetten van hun bistro. Zij vroegen OndernemingsplanHulp een ondernemingsplan te maken voor het aanvragen van financiering.

Violet Damesmode Roermond

Tijdens het schrijven van een businessplan kwam ondernemer Armin erachter dat hij hulp nodig had. OndernemingsplanHulp hielp hem de markt in Roermond te verkennen. Binnen vier weken was het plan klaar en kreeg Armin een lening bij de bank.

BodyTec Lounge Amsterdam

Bodytec Lounge is een sportconcept dat gebruik maakt van EMS (Electronic Muscle Stimulation). Begin 2015 vroegen eigenaren Marcus en Martin aan OndernemingsplanHulp om ondersteuning te leveren bij het opstellen en onderbouwen van een bedrijfsplan voor de groeistrategie.

Amazing Jewelry
Utrecht

Amazing Jewelry is een zweeds fine jewelry brand dat momenteel wereldwijd hard aan het groeien is. In 2017 hebben ondernemers Jacometti en Twelkemeijer de masterlicentie bemachtigd voor de introductie op de Nederlandse markt. 

Kies je sector

Kies je sector en lees wat we voor u kunnen betekenen

5/5
Jullie hebben onze plannen echt tastbaar gemaakt en als er nu financiële vragen zijn voelen we ons sterk genoeg om het gesprek aan te gaan. We zijn echt blij met jullie hulp!
5/5
Het team van OndernemingsplanHulp heeft Nature Quest een grote dienst bewezen door alle strategische en financiële vraagstukken helder op een rij te zetten.