Wil je een sterk horeca ondernemingsplan laten maken?

Dat kunnen wij! Of het nu gaat om een restaurant, lunchroom, snackbar of koffiezaak, wij hebben de ervaring in huis

Ons aanbod

4.8/5

OndernemingsplanHulp is zeer kundig en professioneel. Een aanrader voor elke ondernemer!

- Hans en Jitka, restaurant Voilà

Wat je krijgt

Je horeca ondernemingsplan wordt op maat gemaakt en is doelgericht. We zijn kritisch en denken met je mee.

Hoe het werkt

Het werk wordt uitgevoerd op basis van een samenwerking. Vooraf checken we de kans van slagen.

Vanaf €495,-

Een horeca ondernemingsplan is er al vanaf €495. Heb je een uitgebreider plan nodig? Er is altijd een passend tarief.

Wat je krijgt

Je horeca ondernemingsplan is doelgericht en op maat gemaakt

Het horeca ondernemingsplan (zoals wij het zien) is altijd doelgericht. Dat betekent dat de inhoud en onderbouwing per situatie kan verschillen. 

Onderdelen die vaak terugkomen zijn de beschrijving van het concept, de inrichting en sfeer en hoe om wordt gegaan met personeelstekorten. Daarnaast maken we een financiële prognose waarin opbrengsten, kosten, inkomsten en uitgaven worden begroot.

Hoe het werkt

Samenwerken als uitgangspunt

Voor we beginnen bepalen we eerst exact het doel van je horeca ondernemingsplan. De werkwijze en inhoud wordt daar op afgestemd. Het traject start vervolgens met een inventarisatiegesprek. We stellen (kritische) vragen en denken we met je mee.

Nadat alle informatie compleet is maken we een concept ondernemingsplan en leggen het aan je voor. In de laatste fase verwerken we je feedback en ontvang je de eindversie waarmee jij weer verder kan.

De kosten

Horeca Ondernemingsplan
Go!

649,-

(exclusief btw)

Niet geschikt voor het aanvragen van financiering

Horeca Ondernemingsplan
Pro!

995,-

(exclusief btw)

Eigen geld en aantoonbare werkervaring vergroot de kans van slagen

Horeca Ondernemingsplan
maatwerk

1.295,-

(vanaf prijs, exclusief btw)

Gemiddelde trajectwaarde ligt momenteel op €1.249,-

Over onze ervaring met horeca

We schrijven sinds 2011 ondernemingsplannen voor de horeca

Wij krijgen met name van horeca ondernemers veruit de meeste aanvragen voor het maken van een ondernemingsplan. We kunnen dan ook putten uit heel erg veel ervaring.

Een pareltje uit onze portefeuille is Pizzeria Otto e Mezzo van ondernemer Dick uit Dordrecht. In 2014 gestart op historische plek in Dordrecht en inmiddels uitgegroeid tot een lokaal begrip. Wij hebben geholpen met een ondernemingsplan voor financiering.

Zij zijn inmiddels gestart

Otto e Mezzo,
Dordrecht

In 2014 was ondernemer Dick van Pizzeria Otto e Mezzo in Dordrecht op zoek naar financiering voor de start van zijn concept. Met het doorzettingsvermogen van Dick én het ondernemingsplan van OndernemingsplanHulp kwam in 2014 de financiering rond.

Hartforher Hondje IJsselstein

In 2015 startte de Utrechtse ondernemer Sushma haar sportclub Hartforher in IJsselstein. Voor de financiering vroeg ze OndernemingsplanHulp om een ondernemingsplan te schrijven. Inmiddels bestaat het bedrijf zo'n 7 jaar en is het een levendige sportclub gericht op vrouwen.

Restaurant Voila,
Groningen

Restaurant Voilà behoort tot de eerste opdrachtgevers van OndernemingsplanHulp. Al in 2010 startte Hans en Jitka met de voorbereidingen voor het het opzetten van hun bistro. Zij vroegen OndernemingsplanHulp een ondernemingsplan te maken voor het aanvragen van financiering.

Violet Damesmode Roermond

Tijdens het schrijven van een businessplan kwam ondernemer Armin erachter dat hij hulp nodig had. OndernemingsplanHulp hielp hem de markt in Roermond te verkennen. Binnen vier weken was het plan klaar en kreeg Armin een lening bij de bank.

BodyTec Lounge Amsterdam

Bodytec Lounge is een sportconcept dat gebruik maakt van EMS (Electronic Muscle Stimulation). Begin 2015 vroegen eigenaren Marcus en Martin aan OndernemingsplanHulp om ondersteuning te leveren bij het opstellen en onderbouwen van een bedrijfsplan voor de groeistrategie.

Amazing Jewelry
Utrecht

Amazing Jewelry is een zweeds fine jewelry brand dat momenteel wereldwijd hard aan het groeien is. In 2017 hebben ondernemers Jacometti en Twelkemeijer de masterlicentie bemachtigd voor de introductie op de Nederlandse markt. 

5/5
Wij zijn door OndernemingsplanHulp uitstekend geholpen toen we in 2011 ons horeca-idee wilden gaan uitvoeren. Gezamenlijk hebben we een sterk plan opgesteld
Hans & Jitka
Restaurant Voilà, Goningen
5/5
Voor elke ondernemer die een zaak wil starten is het verstandig om met een professional in zee te gaan. Veel dingen waar je niet bij stil staat, brengen ze voor je in kaart. Het is een aanrader.”
Winkelier bij opening van zijn fashion store
Armin Erami
Violet Damesmode, Roermond

Kies je sector

Kies je sector en lees wat we voor u kunnen betekenen