Werkwijze

 • We bespreken uw idee

  Tijdens een vrijblijvende telefonische kennismaking brengen we in kaart wat er nodig is om uw plannen te laten slagen en hoe we u kunnen helpen. We schetsen direct een beeld van de kosten van een traject en wat u van ons mag verwachten. In overleg wordt u uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking plannen op ons kantoor in Bilthoven. | Wilt u kennismaken? Stuur een WhatsApp bericht.

 • We verzamelen informatie

  Wanneer u akkoord bent starten we met het verzamelen van de informatie voor het ondernemingsplan. Denk hierbij aan gegevens over het bedrijfsidee, de locatie, leveranciers of de verkoopprijzen. Gedurende deze fase is er regelmatig contact. Dit kan per telefoon, email, WhatsApp of gewoon bij ons op kantoor. We stemmen het gezamenlijk af. | Wilt u een ondernemingsplan laten maken? Neem contact op.
 • Wij stellen uw ondernemingsplan op

  Wanneer alle informatie verzameld is maken wij een concept ondernemingsplan inclusief financiële prognose. Dit document leggen we aan u voor. Na aanpassing op basis van uw feedback ontvangt u een volledig op maat gemaakt ondernemingsplan, geschikt voor het doel waarvoor u het nodig hebt. | Wilt u meer weten? Neem contact op.
 • We informeren u over de aandachtspunten

  Voorafgaand aan een traject maken we altijd een overeenkomst zonder kleine lettertjes. Daarin staat wat u van ons krijgt, wanneer het plan wordt opgeleverd en wat de kosten zijn. Meestal zijn er 3 betalingsmomenten: Voorafgaand aan de opdracht, tijdens de opdracht en na afloop. De doorlooptijd van een traject stemmen we gezamenlijk af. | Wilt u meer weten? Neem contact op.

 • Ben u overtuigd?

  Neem dan contact op voor informatie of kom naar ons spreekuur. Mist u nog informatie? Stuur een WhatsApp bericht bericht en we komen er direct op terug.

Contact

Laat uw nummer achter


Wilt u teruggebeld worden om meer te weten te komen?

Stuur een e-mail


Wilt u in contact komen om meer te weten te komen?

Plan een afspraak


Wilt u een ondernemingsplan laten maken en direct verder praten?

Bel ons op 030 274 1270


Wilt u direct iemand spreken om meer te weten te komen?
Dutch Dance Academy Oudenbosch

Dutch Dance Academy Oudenbosch

'Binnen drie weken was het voor elkaar en lag er een ondernemingsplan. Met dit plan kreeg ik ineens wèl een lening.'
 
Door: Roy Verdonk, internationaal line dancer
 

Lees meer