Succes verhaal

Restaurant Voila,
Groningen

Restaurant Voilà behoort tot de opdrachtgevers van het eerste uur van OndernemingsplanHulp. Reeds in 2010 zijn eigenaren Hans en Jitka begonnen met de voorbereidingen voor het het opzetten van hun restaurant/bistro. Zij vroegen OndernemingsplanHulp destijds een ondernemingsplan te maken voor het aanvragen van financiering.  

Na een eerste kennismaking in Utrecht is OndernemingsplanHulp aan de slag gegaan met het bouwen van de businesscase. Daarin stonden drie vragen centraal: Welke financiële middelen zijn nodig om de zaak te kunnen starten, hoe wordt dit gefinancierd en hoe kan een gezonde omzet worden gerealiseerd? Vanuit de samenwerking is een een volwaardig ondernemingsplan geschreven dat uiteindelijk gebruikt is bij de bank voor het aanvragen van financiering.

In maart 2011 is restaurant Voilà geopend voor haar gasten. Het feit dat Hans en Jitka dit vrij snel hebben kunnen realiseren ligt als eerste aan hun professionaliteit en doorzettingsvermogen. Het ondernemingsplan van OndernemingsplanHulp en de diverse gesprekken met de ondernemingsplanHulp adviseur zijn daarin een belangrijke schakel geweest.

Meer successen

Otto e Mezzo,
Dordrecht

In 2014 was ondernemer Dick van Pizzeria Otto e Mezzo in Dordrecht op zoek naar financiering voor de start van zijn concept. Met het doorzettingsvermogen van Dick én het ondernemingsplan van OndernemingsplanHulp kwam in 2014 de financiering rond.

Hartforher Hondje IJsselstein

In 2015 startte de Utrechtse ondernemer Sushma haar sportclub Hartforher in IJsselstein. Voor de financiering vroeg ze OndernemingsplanHulp om een ondernemingsplan te schrijven. Inmiddels bestaat het bedrijf zo'n 7 jaar en is het een levendige sportclub gericht op vrouwen.

Violet Damesmode Roermond

Tijdens het schrijven van een businessplan kwam ondernemer Armin erachter dat hij hulp nodig had. OndernemingsplanHulp hielp hem de markt in Roermond te verkennen. Binnen vier weken was het plan klaar en kreeg Armin een lening bij de bank.

Kies je sector

Kies je sector en lees wat we voor u kunnen betekenen

Boek hier direct je online kennismaking met OndernemingsplanHulp

Wil je meer weten wat we voor je kunnen betekenen? Plan dan zelf gratis een online kennismaking in.

1. Maak een keuze

2. Kies je dag en tijd
3. Voer je gegevens in

Nadat je je bericht hebt verzonden staat je afspraak gepland. Je krijgt per e-mail uit uitnodiging voor een online meeting. Indien je geen email hebt ontvangen check dan altijd eerst even je SPAM-filter.

Je gegevens worden gebruikt om contact op te nemen en om alvast een beeld te vormen van je situatie. We gebruiken de gegevens alleen voor interne doeleinden en worden niet ongevraagd met derden gedeeld.

Bel me terug

Velden met een * zijn verplicht.

Na ontvangst van je bericht nemen we contact op, het liefst per telefoon. We horen dan graag meer over plannen.

Je gegevens worden gebruikt om contact op te nemen en om alvast een beeld te vormen van je situatie. We gebruiken de gegevens alleen voor interne doeleinden en worden niet ongevraagd met derden gedeeld.

Bericht succesvol verzonden

Bedankt voor je bericht!
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.