Over Ons

De organisatie

Ondernemingsplan kantoorOndernemingsplanHulp Nederland is een zelfstandige onderneming gevestigd in Bilthoven, op steenworp afstand van Utrecht. Het bedrijf is in 2011 opgericht en houdt zich sinds die tijd bezig met het schrijven en onderbouwen van ondernemingsplannen, haalbaarheidsstudies, financiele prognoses en bedrijfsstrategieën voor zowel startende als gevestigde ondernemers. In de afgelopen jaren heeft het team in meer dan 350 dossiers een bijdrage geleverd. De reacties van opdrachtgevers, banken en beoordelaars zijn onverdeeld positief. Samenwerking met de klant wordt daarbij als de essentiële waarde gezien.

OndernemingsplanHulp heeft inmiddels een 'volwassen zoon' met de naam BusinessPlan Company. Dit label is vanaf janauri 2021 in de markt en gaat vorolopig naast het OndernemingsplanHulp-label bestaan. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan even een kijkje op de website van BusinessPlan Company.

Focus op resultaat

Onder het bieden van hulp verstaat OndernemingsplanHulpook echt hulp. Dit betekent dat wij zorgvuldig zijn in onze adviezen, kritisch kijken naar de kans van slagen en eerlijk zijn over mogelijke knelpunten. Onze opgebouwde kennis maken wij beschikbaar voor eenieder die ons benadert. Alle stukken worden vanuit een academische achtergrond opgesteld en aangevuld met een flinke dosis praktijkkennis en ervaring. Bij de prognoses wordt gebruik gemaakt van verschillende modellen die aansluiten op het doel waarvoor het ondernemingsplan nodig is, bijvoorbeeld het onderbouwen van een kredietaanvraag of het geven van inzicht in de haalbaarheid.

De missie

OndernemingsplanHulp ontvangst

OndernemingsplanHulp staat niet alleen in de samenleving en wil ook niet alleen staan. Het samen werken aan solide verdienmodellen staat dan ook centraal in de aanpak. Dit houdt in: Samenwerken met individuen die hun ondernemersdroom willen waarmaken, samenwerken met (maatschappelijke) organisaties die ondernemerschap als kans zien voor hun doelgroep en samenwerken met beleidsmakers die ondernemerschap willen stimuleren. OndernemingsplanHulp Nederland doet dit met overtuiging en is altijd bereid om te helpen en mee te denken.

Samenwerking & partners

In augustus 2011 heeft OndernemingsplanHulp een samenwerkingsovereenkomst getekend met Cardif (onderdeel BNP Paribas Groep). Klanten van Cardif kunnen onder voorwaarden met korting een ondernemingsplan laten maken.  | Lees meer

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden naar het team? Wilt u nu wel eens met een echte medewerker spreken? Neem contact op met OndernemingsplanHulp en stel al uw vragen.

Contact

Laat uw nummer achter


Wilt u teruggebeld worden om meer te weten te komen?

Stuur een e-mail


Wilt u in contact komen om meer te weten te komen?

Maak een afspraak


Wilt u een kennismakingsafspraak plannen?

Bel ons op 030 274 1270


Wilt u direct iemand spreken om meer te weten te komen?
Bouwbedrijf Beverloo Culemborg

Bouwbedrijf Beverloo Culemborg

'Binnen drie weken was het voor elkaar en lag er een ondernemingsplan. Met dit plan kreeg ik ineens wèl een lening.'
 
Door: Roy Verdonk, internationaal line dancer
 

Lees meer