Violet Damesmode Roermond

Achtergrond

Interview met Armin Erami, oprichter van Violet Damesmode

Het onderstaande interview is afgenomen in opdracht van Cardif Cares, onderdeel van BNP Paribas. Het gehele interview is hier terug te lezen.

Tijdens het schrijven van een businessplan kwam Armin Erami erachter dat hij hulp nodig had. OndernemingsplanHulp hielp hem de markt in Roermond te verkennen.

Armin verloor tijdens de crisis zijn baan bij een bouwbedrijf. Hij ging aan de slag bij diverse kledingwinkels. Na drie jaar wilden hij en zijn vrouw een eigen modezaak beginnen. “We legden onze plannen voor aan de bank”, vertelt Erami. “Die wilde een businessplan om een beter idee te krijgen.”

De expertise van OndernemingsplanHulp bleek cruciaal bij de onderbouwing van het financiële plan. “En in de beschrijving van het marktonderzoek”, vertelt Erami. “Een vraag van de bank was: Waarom denk je dat je gaat slagen in Roermond? Dat soort dingen hebben we helemaal uitgezocht en uitgelegd in ons businessplan. De informatie waar de bank naar op zoek was, heeft ook onszelf meer inzicht en overzicht gegeven.”

Binnen vier weken was het plan klaar en kreeg Erami een lening bij de bank. “Voor elke ondernemer die een zaak wil starten is het verstandig om met een professioneel bureau als OndernemingsplanHulp in zee te gaan. Heel veel dingen waar je niet bij stil staat, brengen ze voor je in kaart. Het is een aanrader.”

Project details

Client Violet Damesmode
Datum 28-03-2011
Website https://www.violet-mode.nl/shop/

Gerelateerd werk