Restaurant Voila Groningen

Achtergrond

Ondernemingsplan voor het aantrekken van financiering

Ondernemingsplan restaurantRestaurant Voilà behoort tot de opdrachtgevers van het eerste uur van OndernemingsplanHulp. Reeds in 2010 zijn eigenaren Hans en Jitka begonnen met de voorbereidingen voor het het opzetten van hun restaurant/bistro. Zij vroegen OndernemingsplanHulp destijds een ondernemingsplan te maken voor het aanvragen van financiering.  

Wat hebben we gedaan?

Ondernemingsplan restaurant IINa een eerste kennismaking in Utrecht is OndernemingsplanHulp aan de slag gegaan met het bouwen van de businesscase. Daarin stonden drie vragen centraal: Welke financiële middelen zijn nodig om de zaak te kunnen starten, hoe wordt dit gefinancierd en hoe kan een gezonde omzet worden gerealiseerd? Vanuit de samenwerking is een een volwaardig ondernemingsplan geschreven dat uiteindelijk gebruikt is bij de bank voor het aanvragen van financiering.

Start van het bedrijf

In maart 2011 is restaurant Voilà geopend voor haar gasten. Het feit dat Hans en Jitka dit vrij snel hebben kunnen realiseren ligt als eerste aan hun professionaliteit en doorzettingsvermogen. Het ondernemingsplan van OndernemingsplanHulp en de diverse gesprekken met de ondernemingsplanHulp adviseur zijn daarin een belangrijke schakel geweest.

Meer (w)eten? www.overhoreca.nl 

Project details

Client Restaurant Voilà
Datum 13-04-2015
Website http://www.restaurantvoila.nl/

Gerelateerd werk