Nieuwe bedrijfsideeën

Hulp bij ondernemingsplan Nieuwe bedrijfsideeën

Algemene informatie

Innovatieve concepten kunnen uiterst lucratief zijn maar hebben vaak een extra steun in de rug nodig vanwege de grote onzekerheden die er bestaan. New business projecten vereisen een lange adem veel creativiteit en probleemoplossend vermogen en een flexible opstelling van de ondernemer(s). Het regelmatig aanpassen van het ondernemingsplan en op de juiste momenten 'go/no go' beslissingen inbouwen helpen de ondernemer overzicht te houden.

Hulp bij ondernemingsplan New business

OndernemingsplanHulp heeft voor ondernemingsplantrajecten in deze categorie een gefaseerde aanpak waarin steeds de stand van zaken wordt gevolgd. De fase weermee binnen een project wordt begonnen hangt af van het ontwikkelingsstadium van het berijfsconcept. Steeds wordt opneiuw bekeken of nieuwe werkzaamheden worden uitgevoerd waardoor de kosten in de hand gehouden worden.

Succesfactoren

  • Flexibele opstelling van de ondernemer(s)
  • Een gevarieerd management team met op elkaar aanlsuitende competenties
  • Doorzettingsvermogen
  • Breed netwerk

De markt

De komst van het internet heeft de weg vrijgemaakt voor nieuwe initiatieven. Echter ook in de offline wereld bestaat er nog altijd ruimte voor innovatieve producten en diensten. Voorbeelden zijn er genoeg: Die stormbestendige paraplu, speculoos voor op brood, en de gepimte rollator. De overheid schept gunstige voorwaarden voor innovatieve ideeën, maar het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten vereist focus, een lange adem en voldoende kapitaal.

Projectdetails

Gemiddelde doorlooptijd:          > 4 weken
Inschatting projectduur:            onbepaald
Kostenstructuur:                        o.b.v. een projectbegroting, lees meer
Details ondernemingsplan:        Lees meer

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom naar ons spreekuur.

Gerelateerd werk