Participeren

Participeren

Meedoen

Investeerders die interesse hebben in de projecten van onze klanten kunnen zich te allen tijde aanmeldenvoor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden de mogelijkheden, de risico’s en de filosofie achter het aanbieden van de projecten van onze klanten besproken. Wanneer er projecten beschikbaar komen die aansluiten bij u als investeerder wordt u met de ondernemer in contact gebracht.

Risico’s

OndernemingsplanHulp acht het van groot belang dat dit veilig en met instemming van alle partijen gebeurt. Er wordt te allen tijde gezocht naar een gezonde balans tussen risico en rendement. Investeerders moeten zich er van vergewissen dat het om participaties gaat met beperkte zekerheid en dus een relatief hoog risico met zich meebrengen. Investeringen met geleend kapitaal en kapitaal met een onduidelijke herkomst komen niet in aanmerking voor een participatie.

Lees meer over risicovolle beleggingen
Lees meer over het gevraagd profiel
Lees meer over onze actuele projecten 

Contact

Laat uw nummer achter


Wilt u teruggebeld worden om meer te weten te komen?

Stuur een e-mail


Wilt u in contact komen om meer te weten te komen?

Plan een afspraak


Wilt u een ondernemingsplan laten maken en direct verder praten?

Bel ons op 030 274 1270


Wilt u direct iemand spreken om meer te weten te komen?
Di Tutto Renswoude

Di Tutto Renswoude

'Wat een top stuk! Erg leuk te lezen hoe jullie ons verhaal op papier hebben gezet. Afgelopen vrijdag had ik een supergoed gesprek bij de Rabobank waarbij men diverse keren aangaf zelden zo'n compleet en goed ondernemingsplan te hebben gezien!'
 
Door: Di Tutto, Renswoude
 

Lees meer