Vacture Redigeerder

"Flexibele redigeerspecialist" (circa 8 uur), Utrecht, Bilthoven

Ondernemingsplan vacature delen      
Gepubliceerd op 12 februari 2017


Gevraagd

OndernemingsplanHulp is per direct op zoek naar een streberige taalfetisjist (m/v) die zich gaat bezighouden met het redigeren van ondernemingsplannen, haalbaarheidsstudies en inzichtenrapportages. Het gaat om een functie op oproepbasis waarbij je gevraagd wordt binnen korte tijd een document te corrigeren en, daar waar nodig, van stevige taalfeedback te voorzien. Het aantal uren en de exacte manier van werken kan in overleg worden afgestemd.


Bedrijfsprofiel

OndernemingsplanHulp helpt uiteenlopende bedrijven en organisaties bij het opstellen en onderbouwen van doelgerichte ondernemingsplannen. We zijn een kleine, flexibele organisatie met korte lijnen naar onze opdrachtgevers en focus op samenwerking. Daarbij bouwen we continu aan een open en constructieve werksfeer met zo af een toe een vrijdagmiddagborrel.


Werkzaamheden

Je werkzaamheden bestaan uit het op oproepbasis nakijken en corrigeren van uiteenlopende rapportages (Nederlands). Er wordt van je gevraagd basis taal- en grammaticafouten zelf te corrigeren, inconsistenties te verbeteren en onlogische gevolgtrekkingen op te merken. Omdat projecten in korte tijd worden geschreven en opgeleverd wordt van je gevraagd je werkzaamheden zelf in te plannen. Daarbij is het mogelijk thuis te werken.


Jouw profiel

Je krijgt uitslag en klamme handen van taalfouten, rammelende zinsconstructies en onlogische argumentatie. Mensen in je directe omgeving vinden je irritant omdat je hen steeds ongevraagd corrigeert. Je bent in staat je ergernissen om te zetten in opbouwende feedback om zo enerzijds het team van projectmedewerkers uit te dagen zichzelf te verbeteren op taalgebied en anderzijds de sfeer er goed in te houden. Kennis van ondernemerschap of cijfers is niet noodzakelijk, interesse daarin is een pré.

Aanvullende functie eisen:

  • Je volgt een Nederlandse bachelor/masteropleiding
  • Je haalt voldoening uit het nakijken van uiteenlopende rapportages waarin de doelstellingen dromen van ondernemers zijn uitgewerkt
  • Je kunt zelfstandig werken en je bent integer
  • Je bent flexibel inzetbaar en in 90% van de gevallen in staat om binnen 24 uur een project na te kijken.

Selectieprocedure

Kandidaten worden op basis van hun CV en een korte toelichting op hun interesse voor een gesprek uitgenodigd. Bij gebleken geschiktheid en wederzijdse interesse kun je direct aan de slag.


Solliciteren

Wil je inzicht krijgen in hoe verschillende type ondernemers hun ondernemersdromen vorm geven en tegelijkertijd het een bijdrage leveren aan een taalfoutloze wereld?  Mail dan je CV en een korte toelichting daarop naar: 
administratie (at) ondernemingsplanhulp.nl.

 

Contact

Laat uw nummer achter


Wilt u teruggebeld worden om meer te weten te komen?

Stuur een e-mail


Wilt u in contact komen om meer te weten te komen?

Plan een afspraak


Wilt u een ondernemingsplan laten maken en direct verder praten?

Bel ons op 030 274 1270


Wilt u direct iemand spreken om meer te weten te komen?
Bouwbedrijf Beverloo Culemborg

Bouwbedrijf Beverloo Culemborg

'Binnen drie weken was het voor elkaar en lag er een ondernemingsplan. Met dit plan kreeg ik ineens wèl een lening.'
 
Door: Roy Verdonk, internationaal line dancer
 

Lees meer