Vacature Projectmedewerker

'Projectmedewerker ondernemingsplannen schrijven'
(8 tot 16 uur), Utrecht, Bilthoven

Ondernemingsplan vacature delen      

Gepubliceerd op 19 februari 2018


Over ons:

OndernemingsplanHulp helpt uiteenlopende bedrijven en organisaties bij het opstellen en onderbouwen van doelgerichte ondernemingsplannen. We zijn een kleine, flexibele organisatie met korte lijnen naar onze opdrachtgevers en focus op samenwerking. Daarbij bouwen we continu aan een open en constructieve werksfeer met zo af een toe een vrijdagmiddagborrel.

Wat we bieden:

Op dit moment hebben we een vacature voor een getalenteerde projectmedewerker (student m/v) die zich verder wil ontwikkelen in het schrijven en onderbouwen van ondernemingsplannen en haalbaarheidsstudies. Het gaat om een functie van circa 8 tot 16 uur per week. Je wordt in het werk getraind in het doorgronden van steeds complexere klantvragen en het begeleden van opdrachtgevers naar concrete oplossingen. 

Het dagelijks werk:

De werkzaamheden worden in korte projecten uitgevoerd waar je van begin tot eind bij betrokken bent. Je houdt je bezig met het verzamelen en effectief verwerken van informatie, het uitvoeren van korte marktonderzoeken, het opleveren van helder geschreven ondernemingsplannen en het actief bijdragen in suggesties om een bedrijfsidee te verbeteren. Gedurende het proces is er rechtstreeks contact met de opdrachtgever.

Wat we vragen:

Binnen de functie is het belangrijk dat je snel informatie uit verschillenden bronnen kunt ontsluiten en verwerken. Je kunt in correct Nederlands een levendig bedrijfsidee omzetten in een goed leesbaar verhaal. Je weet daarbij hoofdzaken en bijzaken van elkaar te onderscheiden en je bent in staat een klantvraag te doorgronden. Overige kernwoorden zijn creatief, enthousiast en leergierig. En verder:

  • je volgt een WO bachelor-/masteropleiding in bedrijfskunde, small business, economie of een aanverwante opleiding
  • je hebt praktische werkervaring (horeca, retail, detailhandel, hospitality, consultancy etc)
  • je hebt een brede interesse en je bent op de hoogte van actuele trends en ontwikkelingen
  • je kan goed overweg met Microsoft Office 
  • je bent in staat financiële gegevens te lezen of dit in korte tijd te leren
  • je bent communicatief vaardig en niet bang de telefoon op te pakken

Selectieprocedure

In de week van 5 en 12 maart worden geschikte kandidaten geselecteerd en voor een gesprek uitgenodigd. De selectieprocedure bestaat uit een kennismakingsgesprek (eerste ronde) en het uitwerken van een korte business case (tweede ronde). Daarbij wordt je aanpak en de kwaliteit van je rapportage beoordeeld.

Solliciteren?

Wil je ervaring opdoen in het schrijven van sterke ondernemingsplannen en inzicht krijgen hoe verschillende type ondernemers een bedrijf starten? Mail dan je CV en een korte toelichting op je kennis en vaardigheden naar: 

administratie (at) ondernemingsplanhulp.nl.

Contact

Laat uw nummer achter


Wilt u teruggebeld worden om meer te weten te komen?

Stuur een e-mail


Wilt u in contact komen om meer te weten te komen?

Plan een afspraak


Wilt u een ondernemingsplan laten maken en direct verder praten?

Bel ons op 030 274 1270


Wilt u direct iemand spreken om meer te weten te komen?
KNOW ME Sneakers and more

KNOW ME Sneakers and more

'Dankzij OndernemingsplanHulp is mijn missie geslaagd! Ik heb door een plezierige samenwerking een financiering kunnen lostrekken en dat in deze tijd. OndernemingsplanHulp is zeer kundig en professioneel. Een aanrader voor elke ondernemer!'
 
Door: Eigenaar Nomi
 

Lees meer