Financiering

Financiering

Indien u de start van uw bedrijf niet geheel zelf kunt of wilt financieren dan is aanvullende financiering nodig. Hiervoor zijn diverse structuren denkbaar.

Financiering door een Bank

Veel van onze klanten kijken als eerste naar hun eigen bank. Voor een startkapitaal wordt altijd om eenondernemingsplan gevraagd. Daarbij zal scherp gelet worden op ervaring van de ondernemer, de cijfers en de haalbaarheid. | Meer weten? neem contact op.

Financiering door familie / vrienden

Het gebeurt ook dat vrienden / kennissen tijdelijk inspringen om een eerste investering te doen. Dit kan uitermate goed werken met name omdat er al een vertrouwensband bestaat. Dit is ook direct de keerzijde. Wanneer het mis gaat kunnen deze vertrouwensbanden ook in de weg zitten. Goede afspraken zijn dan ook noodzakelijk.

Financiering door private partijen

De adventure capitalists, bestaan ze nog? Jazeker, en vaak kunnen ze naast kapitaal ook expertise leveren. Echter, de focus op resultaat kan de druk op de onderneming in de beginfase behoorlijk vergroten. Een sterk ondernemingsplan helpt bij hte houden van focus.

Wilt u hierover meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of maak direct online een afspraak.

Contact

Laat uw nummer achter


Wilt u teruggebeld worden om meer te weten te komen?

Stuur een e-mail


Wilt u in contact komen om meer te weten te komen?

Maak een afspraak


Wilt u een kennismakingsafspraak plannen?

Bel ons op 030 274 1270


Wilt u direct iemand spreken om meer te weten te komen?
KNOW ME Sneakers and more

KNOW ME Sneakers and more

'Dankzij OndernemingsplanHulp is mijn missie geslaagd! Ik heb door een plezierige samenwerking een financiering kunnen lostrekken en dat in deze tijd. OndernemingsplanHulp is zeer kundig en professioneel. Een aanrader voor elke ondernemer!'
 
Door: Eigenaar Nomi
 

Lees meer